Gotour Danmark

Tre simple tips til opsætningen af din oplevelse

Skrevet 21. december 2020

Forfatter: Patrick Frederiksen

Opsætningen af din oplevelse er vigtig, da det er den, der er med til at give dig et salg. Men du behøver heldigvis ikke bruge uanede af mængder tid på at få skabt det helt rette layout. Vi har herunder beskrevet tre simple tips til opsætningen af din oplevelse.

1. Sælgende billeder

Vælg gerne 2-3 billeder, der beskriver din oplevelse. Man kan nærmest sige at vi ”spiser med øjnene”, når vi vælger oplevelser. Jo flottere og godt beskrivende, dine billeder er, desto mere fangende er de, når dine kunder skal vælge en oplevelse. 

2. Informativ beskrivelse 

Sørg for at beskriv din oplevelse, så alle forstår, hvad den omhandler. Lav en kort intro, hvor du forklarer hvad kunderne kan forvente og hvorfor din oplevelse er ekstra god. Efterfølgende kan det være en fordel at opdele afsnittene ”inkluderet, tilkøb og praktisk information” i punktform, så det er mere overskueligt for kunden. 

Det er vigtigt, at du får al information, som kunden skal vide, med i din beskrivelse. Er det en god ide at medbringe gummistøvler, så skriv det på. Vi anbefaler også at du får informeret om alle de spændende ting, der er inkluderet i prisen, så kunden ved lige præcis, hvad de har købt. 

 

3. Kontaktinformationer

Før, under og efter din oplevelse kan det være, at kunden har brug for at kontakte dig. Det er derfor en god ide at gøre telefonnummer, mail, adresse, åbningstider og hjemmeside let tilgængelige for kunden. På den måde kan du også give kunden en god service ved, at denne ikke selv skal søge yderligere efter dine oplysninger, men blot kan finde dem sammen med din oplevelse. 

Hos Gotour Danmark hjælper vi med opsætningen af din oplevelse. Du skal blot give os informationer om pris, dato og antal pladser, så sørger vi for resten. Vi bruger altid en skabelon til at beskrive oplevelser, så vi sikre en ensformig og flot beskrivelse af alle oplevelser i vores system. Vi vejleder også i valg af billeder samt giver besked, hvis opløsningen ikke er optimal. Vi er altså med hele vejen og hjælper til med, at din oplevelse sættes pænt og indbydende op. Er du interesseret i at høre mere? Så klik her.