Gotour Danmark

Gotour Danmark for salgskanaler

Har I gæster eller kunder, der er interesseret i at købe oplevelser? Vil salg af oplevelser styrke salget af jeres ydelser? Gotour Danmark vil gerne sammen med jer tilbyde jeres gæster udvalgte oplevelser i Danmark uden alt besværet for jer. 

Mountainbike_Tilsandede_Kirke_ved_brug_krediteres_Turisthus_Nord

Gæsterne søger oplevelser

Jeres gæster søger oplevelser, som de synes er interessante! Jeres gæster kan være på vej på ferie eller skal planlægge morgendagens program i ferien. Måske skal de bare på en udflugt i lokalområdet eller en aften i byen. I Gotour Danmark kan vi tilbyde oplevelser til jeres gæster som er sjove, får pulsen op, gør dem glade og måske lidt klogere. 

Skab ekstra værdi til jeres kerneydelse

Gotour Danmark vil vi gerne arbejde sammen med salgspartnere og distributionskanaler, hvor særlige oplevelser både kan skabe merværdi for gæsten og jeres ydelser. Nogle gange er oplevelsen reason to travel, andre gange et add-on. I begge tilfælde kan Gotour, sammen med jer, give gæsterne nye oplevelser og skabe ny forretning for jeres virksomhed. 

Spar besværet og fokuser på jeres forretning

I har gæsterne og Gotour Danmark har oplevelserne! Gotour Danmark tilbyder særligt udvalgte oplevelser i Danmark. Vi laver aftalerne med udbyderne af oplevelserne, vi sætter oplevelserne til salg, vi betjener gæsterne og vi står for alt det administrative. Jeres opgave er, at I skal synliggøre oplevelserne i jeres kommunikation og salg til jeres gæster. Ud over gladere gæster, kan I tjene en provision på salget af oplevelser. 

Sådan bliver du bruger af  Gotour Danmark

1. Fortæl os hvem du er, og hvad du vil sælge

2. Underskriv aftale

3. Tilbyd dine gæster nye oplevelser

FAQ - Ofte stillede spørgsmål

FAQ - Ofte stillede spørgsmål

I Gotour vil vi gerne samarbejde med partnere, hvor det skaber værdi både for partneren og partnerens gæster at sælge oplevelser. En typisk salgs- eller distributionspartner vil være inden for overnatningssektoren, persontransport eller andre partnere, hvor det giver mening at sælge oplevelser via online platforme.  

Vi tilbyder forskellige tekniske muligheder for at du kan sælge oplevelser. Den meste brugte er vores white label løsning, hvor du får din egen salgskanal med dit logo, dit billedvalg og kun de oplevelser du vil sælge. Vi kan også tilbyde et Sales Channel API, hvis du ønsker en mere avanceret integration. 

Vi parrer oplevelser og salgskanaler via digitale salgsaftaler. Dette giver stor fleksibilitet i forhold til hvilke oplevelser, der sælges på hvilke kanaler. Du kan med andre ord vælge de oplevelser, du synes der passer til din forretning og dine gæster. 

Først og fremmest tror vi, at gode oplevelser kan bidrage til et øget salg af dit kerneprodukt. Gode oplevelser betyder glade gæster og øger gensalget til dine gæster. I Gotour arbejder vi også med nogle kontante fordele i form af faste provisionssatser til salgs- og distributionskanaler. Disse satser ligger i mellem 0% og 7% af salgsprisen på oplevelsen. Hvis du vil videregive din provision til dine gæster, så er dette også muligt.

Du er meget velkommen til at kontakte Gotour eller udfylde formularen, så vil vi kontakte dig.

Ja, vi kan gøre det fra dag til dag!