Gotour Danmark

Gotour Danmark for udbydere

I Gotour arbejder vi dedikeret inden for forretningsområdet ”Tours and Activities”. Det er vores mission at tilgængeliggøre særlige oplevelser, der er sjove, gør gæsterne glade og gerne lidt sundere og klogere. 

Er du udbyder af en oplevelse? Så se venligst videoen, hvor vi forklarer, hvordan du kan markedsføre og sælge oplevelser via Gotour. 

Afspil video

Få flere gæster

Gotour hjælper dig med at få flere gæster. Vi hjælper dig med at øge salget, og du får nye gæster til din oplevelse, som du ikke var kommet i kontakt med alene.  

Få hjælp til salg og synlighed

Gotour hjælper dit salg og øger din synlighed via en række online partnersites, som kan se en fordel i at formidle dine oplevelser til deres gæster.

Vi udvælger partnersites, som giver adgang til nye gæster, og hvor oplevelsen skaber merværdi for gæsten! 

Fokuser på det rigtige - gode oplevelser

Gotour sætter dine oplevelser til salg i vores bookingsystem. Bookingbekræftelser mailes direkte til dig, og penge overføres automatisk umiddelbart efter gæstens besøg. 

Oplevelser for alle

Gotour tilbyder unikke og spændende oplevelser igennem vores udbydere, hvor vi tilstræber os at finde gode oplevelser for alle. Du vil kunne finde muligheder for gode oplevelser i hele Danmark, hvor du kan finde noget for alle. Her kan du finde oplevelser, der involverer.

Du kan se noget af vores udvalg herunder, eller udforsk hele udvalget igennem vores bookingportal.

Oplevelser fyldt med aktion og spænding

Mandehørm – Action, grill og lokalproduceret øl

Ta’ gutterne (eller gutinderne) med til en rigtig mandehørmsdag, fyldt med action, kamp til stregen, grillhygge og lokale øl.

Megasurf på kæmpe SUP

Vi skal sammen over skummende bølger, som var det rafting i Østrig – dette er nærmere ”Vestkyst Rafting”!

Flyv i sportsfly

Prøv at flyve i sportsfly!
Du har nu mulighed for at flyve i sportsfly.

Oplevelser for de voksne eller par

Greenfee – 18 huls banen hos Skærbæk Mølle Golfklub Ølgod

Skærbæk Mølle Golfklub Ølgod byder velkommen til en udfordrende og naturskøn 18 hullers natur bane. Banen er lettere kuperet og ligger omgivet af fredede områder, såsom skov, hedearealer, gravhøje m.v.

Tag en tur med Mariager-Handest Veteranjernbane

Togføreren fløjter afgang, og rejsen begynder. 17 kilometer gennem noget af det smukkeste Danmark: Fjord, købstadsidyl, bøgeskov, bølgende bakker, heder og ådale. Hastigheden er 30 kilometer i timen, så du når at få sjælen med.

2 Timers Segway Tur i København

Kom ud og prøv en sjov tur rundt i København på en Segway! Når du booker med Segway Cruise Copenhagen kører du eksklusivt på de nyeste maskiner med erfarne guides der vil tage dig rundt i vores hovedstade på en sikker og underholdende måde

Oplev den danske natur og nyd de friske omgivelser

Rav Safari “Jagten på Nordens Guld” Workshop med stor ravlygte

Sammen skal vi ud på en hyggelig tur langs kysten og se, om vi kan finde Nordens guld, nemlig rav. Vi bruger ravlygter der kaster et uv-lys, som har en helt speciel effekt på ravet, der kaster lyset tilbage.

Stand Up Paddle tur i Københavns kanaler

Prøv at Stand Up Paddle i Københavns kanaler, der vil være en instruktør med, som vil give en introduktion til SUP og guide dig/jer trygt rundt igennem kanalerne.

SUP-turen er en hyggelig og smuk tur, hvor man oplever København på en ny måde. Det foregår i et roligt tempo, hvor alle kan være med.

Fun-Park Hirtshals

I parken findes der mange forskellige dyrearter. Der er rig mulighed for at komme helt tæt på dyrene bl.a. er der mulighed for en togtur i det store hjortehegn, hvor både dådyr og krondyr kan opleves på nært hold.

Oplevelser for børnefamilien

Fodboldgolf på Landal Rønbjerg

Tag et sjovt spil fodboldgolf med familie og venner på Landal Rønbjerg på vores 18-hullers fodboldgolfbane.

Kanotur på Lindenborg Å i Rold Skov

Tag på en naturskøn kanotur på Lindenborg Å gennem nogle af de flotteste naturområder i Rold Skov og Himmerland

GoBoat Aalborg - Sejlads på Limfjorden

Via den smukke Limfjord kan I sætte kursen med Aalborgs varemærker som det majestætiske Musikkens Hus, den charmerende ø Egholm, der står i stor kontrast til byen, samt det gamle Aalborg Akvavits historiske bygninger, som ligger helt ud til vandet

Oplev nye og unikke smagsoplevelser

Rundvisning på Hvide Sande Bryghus inkl. ølsmagning.

Kom indenfor i de rå og autentiske rammer, hvor du får et indblik i produktionen, krydret med gode lokale historier. Hertil serveres smagsprøver på 4 forskellige af bryghusets øl. Efterfølgende vil der være mulighed for at købe af bryghusets forskellige øl og safte.

4 Timers Food Walk

Foodwalk.dk er et regionalt koncept, der tilbyder guidede, gastronimiske ture i Aarhus. Her udforskes forskellige restauranter, delier og caféer, der tager dig rundt i alle afkroge af smagsoplevelserne, mens der fortælles om smage, dufte og kombinationer.

Øltur på Vesterbro i København

Deltag i denne perlende øltur og opdag det, der plejede at være det hårdeste kvarter i København: Vesterbro. Engang en underverden med stoffer, porno og prostitution. I dag et af byens mest trendy kvarterer – og også et af de bedste steder at finde en velsmagende øl.
Hør den hårde historie om dette kontroversielle kvarter og de senere års udvikling, mens du deler et par fadøl med de lokale på Vesterbro ølturen i København.

Oplevelser der får konkurrencegenet frem - prøv vores sportoplevelser

Pay & Play greenfee til Øland Golfklub

Øland Golfklub tilbyder en bane i meget naturskønne og rolige omgivelser ca. 30 min. kørsel nordvest for Aalborg. Herregården Oxholms bøgeskov danner baggrund og læ for vestenvinden, og der er panoramaudsigt over Limfjorden fra flere af hullerne.

Udfordre familie og venner i et sjovt spil minigolf på Landal Rønbjergs 18-hullers golfbane

Udfordre familie og venner i et sjovt spil minigolf på vores 18- hullers golfbane.

Sådan bliver du udbyder ved Gotour Danmark

1. Fortæl os hvem du er, og hvad du sælger

2. Underskriv aftale

3. Modtag nye gæster

Feedback fra vores udbydere

Vi har været enormt tilfredse med sommersæsonen og bookningerne gennem Gotour. Vi har ikke oplevet problemer.

Det er kørt perfekt, og afregningerne fra Gotour går nu ind i en lind strøm. - Herligt.
Max S. Rasmussen
Mariager-Handest Veteranjernbane
Vi har nu i mere end 1 år gjort brug af Gotour Danmark i forbindelse med salg af vores mange guidede ture i Ribe og omegn.

I hele forløbet har vi været yderst tilfredse med Gotour Danmarks gode og hurtige service. Der er altid hjælp at få.
Marie Warming, turisme-medarbejder
Destination Vesterhav og Vadehav
På Nordsøen Oceanarium har vi i samarbejde med Gotour Danmark fået forbedret vores samarbejde med en række samarbejdspartnere, der formidler vores billetter.

Vores samarbejdspartnere har med en salgskanal via Gotour Danmark sparet sig selv for det manuelle arbejde, der tidligere var, når de skulle håndtere vores billetter. 

Gotour Danmark har været meget behjælpelige med opsætning, og er også hurtige til at informere os, når der kommer nye smarte tiltag.
Bente Bundgaard
Nordsøen Oceanarium
Vi har ikke haft andet end en positiv oplevelse ved at anvende Gotour Danmarks bookingsystem i sommeren 2021.

Et bookingsystem skal bare køre uden de store problemer, og det har det gjort for os gennem Gotour.

Vi vil især gerne fremhæve deres kundeservice, som vi har været godt tilfreds med gennem vores tid hos dem.
Lars Kofoed
Rebild Kanoudlejning

FAQ - Ofte stillede spørgsmål

FAQ - Ofte stillede spørgsmål

Det korte svar er aktører inden for forretningsområdet med den internationale benævnelse ”Tours and Activities”.

Hvad er det så? Det er aktører, der tilbyder attraktionsoplevelser, forlystelser, foredrag, seværdigheder, guidede ture, madkurser, outdooraktiviteter, fluebinderkurser og meget mere.

I Gotour vil vi tilgængeliggøre særlige oplevelser, der er sjove, gør gæsterne glade og gerne lidt sundere og klogere.

Det gør vi. Vi forlanger ikke, at du som udbyder skal sætte dig ind i et nyt it-system, men vi skal naturligvis have fakta og beskrivelser om oplevelserne fra dig.

Vi vil løbende opdatere informationer fra dig, og det er vigtigt, at du hele tiden holder os ajour om ændringer.

Skulle der være udbydere, der hellere selv vil oprette og opdatere egne data i Gotour, så kan dette også lade sig gøre med eget login. 

Det er du som udbyder af oplevelser. Hvis et arrangement f.eks. bliver aflyst, skal du straks rette henvendelse til alle dine gæster, som allerede har købt en oplevelse hos dig.

Hvis en af dine oplevelser bliver udsolgt, skal du straks meddele dette til Gotour, så vi kan stoppe salget.

Når en gæst bestiller en oplevelse hos dig, modtager du straks en mail med bookingoplysningerne. Du kan også få adgang til gæstelister med kontaktoplysninger for dine arrangementer.

Vi har mulighed for at stoppe salget af dine oplevelser på Gotour dage eller timer før starttidspunktet for oplevelsen. Du kan selvfølgelig også sætte et loft på antal billetter, du ønsker at sælge.

I Gotour har vi en meget enkel prispolitik. Du betaler som udbyder i alt 14% for at sælge oplevelser via Gotour. De 14% deler vi med vores salgs- og distributionspartnere.

I visse tilfælde kan salgs- og distributionspartneren konvertere sin provision til en gæsterabat. Gotour opkræver et ordregebyr (ikke et billetgebyr) pr. ordre på 10 kr.

I Gotour arbejder vi med en multi-channel salgs- og distributionstrategi, hvor vi samarbejder med en række relevante partnere, der kan se en interesse i at tilbyde sine gæster oplevelser, som et add on til deres ydelse.

Du scanner eller indtaster billetnummeret for et se om billetten er valid. Det er op til dig, om billetten skal valideres, du modtager nemlig altid din betaling selv om gæsten ikke benytter billetten.

I Gotour udbetaler vi dit tilgodehavende 10 dage efter benyttelsesdagen, hvis din oplevelse er tidsfastsat.

Hvis der er tale om en tidsmæssig åben billet, modtager du betalingen 10 dage efter gæstens køb.

Du kan kontakte os mandag – fredag på  info@gotourdanmark.dk eller 78 73 72 41.

Det er meget enkelt:

  1. Vi indgår en aftale.
  2. Du udfylder udbyder- og produktformularerne, som vi overfører til vores systemet og tilknytter salgskanaler.
  3. Du sælger billetter.

 

 

Hvor lang tid tager det at komme online?

Vi er hurtige og kan oprette dig og dine oplevelser fra dag til dag.