Gotour Danmark

Book en autentisk oplevelse i Hanstholm

På denne tur skal I med på en personlig guidet tur på fiskerihavnen i Hanstholm, den uslebne havneby på kanten af Jyllands Nordvestkyst i Thy. Jeres lokale guide – typisk en lokal fisker – vil tage jer med indenfor på en af Danmarks største fiskeriauktioner, hvor der sælges konsumfisk til hele Europa.

Derfor har Gotour Danmark lanceret Gotour Local Adventures, hvor gæsterne med en privat guide kan komme helt tæt på lokalområdet og få en anderledes oplevelse.

Om Gotour Local Adventures

Om Gotour Local Adventures Gotour Local Adventures udbydes af virksomheden Gotour Danmark, der formidler oplevelser i Danmark via en række online platforme i samarbejde med turismedestinationer og overnatningssteder. Gotour Danmarks partnere tæller bl.a. Danhostel, DK-Camp, Small Danish Hotels og en række oplevelsesudbydere i hele Danmark.

Vores rejsebehov har ændret sig

På bagsiden af corona pandemien så Gotour Danmark nogle klare tendenser hos danskerne, når de tager på ferie eller på en forlænget weekend: Gæsterne ville i endnu højere grad have natur og være aktive. De ville også tættere på lokale oplevelser, lokalområder og blive klogere.

Derfor har Gotour Danmark lanceret Gotour Local Adventures, hvor gæsterne med en privat guide kan komme helt tæt på lokalområdet og få en anderledes oplevelse.

Vores rejser

På turene med Gotour Local Adventures er der tre særkender, som altid skal være opfyldt:

  • For det første skal der være en spændende fortælling, som er vigtig for lokalområdet.
  • Dernæst skal gæsterne helt tæt på oplevelsen. Det gør vi ved at præsentere ”private tour” begrebet, som ikke er særlig kendt i den danske rejsebranche. Med en privat tur i Gotour Local Adventures er der typisk kun to personer med på rundturen sammen med en lokal guide. Det betyder, at gæsterne kan besøge, se og mærke nogle steder, hvor der ikke er plads til en større gruppe.
  • For det tredje vælges overnatningsstedet ud fra, at det har en lokal historie eller et
    helt personligt værtskab.